Wat kan een magnetiseur of astroloog voor je betekenen?

Wat kan een magnetiseur of astroloog voor je betekenen?

mei 20, 2021 0 Door echotijd

Als je niet zo lekker in je vel zit of je hebt last van wat pijntjes dan zou je kunnen kijken wat een magnetiseur voor je kan doen. Dit is iemand die jouw energiesysteem als het ware terug in balans brengt. Het doel van de behandeling van een magnetiseur is het activeren en stimuleren van je zelfgenezend vermogen. Het is dus niet de behandelaar die jouw klachten doet verminderen, maar jouw lichaam zelf. Als je lichamelijk en geestelijk in balans brengt kun je namelijk van bijna alles helen, en zo’n behandeling kan je daar zeker bij helpen. Omdat het onder de alternatieve geneeswijzen valt kan het zijn dat je een deel vergoed krijgt van je zorgverzekering. Dit hangt af van je polis en de zorgverzekeraar.

De informatie die je krijgt van astroloog

Een astroloog werkt in tegenstelling tot een magnetiseur niet op je lichaam, maar gaat aan de slag met jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Daaruit kan zeer waardevolle informatie komen over wie en hoe je bent. Het zal je verbazen hoe gedetailleerd iemand over je kan vertellen, puur op basis van de dag en het tijdstip waarop je geboren bent. Astrologie is in feite helemaal niets zweverigs, maar het kan je concrete informatie verschaffen. Zo’n geboortehoroscoop van een astroloog is als het ware een soort handleiding voor je persoonlijkheid en een manier om jezelf beter te begrijpen. Je zult niet de eerste zijn die er geweldige inzichten door heeft gekregen en daarna zijn of haar leven in een andere richting duwt.

De combinatie van diverse alternatieve geneeswijzen

Als je er echt alles aan wilt doen om in balans te komen en gezond te worden (en te blijven) dan is het slim om diverse alternatieve geneeswijzen te combineren. Zowel een magnetiseur als een astroloog kunnen je op diverse vlakken helpen en van inzichten voorzien. De combinatie van deze twee werkt heel erg sterk en maakt je een zekerder en meer ontspannen mens. Probeer het eens, want je hebt eigenlijk niets te verliezen!