Waarom kiezen voor een cursus babymassage?

Waarom kiezen voor een cursus babymassage?

maart 17, 2021 0 Door echotijd

 

Heb je een kleintje en merk je dat die af en toe wat onrustig is? Door een cursus babymassage te volgen weet jij voortaan precies hoe je kindje ultiem kunt laten ontspannen. Dit type massage gebeurt in een warme omgeving met wat heerlijk geurende olie, mits je kindje daar niet allergisch voor is uiteraard. Er worden tijdens de cursus babymassage allerlei fijne technieken aangeleerd die de spieren van je kindje losmaken. Veel mensen zijn verbaasd hoe hun kindje op de massage reageert. Hij of zij slaapt direct beter, heeft minder krampjes en komt over het algemeen veel meer ontspannen over.

Cranio sacraal therapie voor jezelf

Als niet je kindje maar juist jijzelf last hebt van stress en een lijf dat niet meewerkt is misschien cranio sacraal therapie iets voor jou. Deze alternatieve therapievorm richt zich op de ritmische stroom van het hersenvocht, die door je hele lijf beweegt. Als daar namelijk verstoringen in zitten kun je dat merken aan je gezondheid. Door een behandeling cranio sacraal therapie kan het lijf als het ware worden gereset, waardoor allerlei klachten en symptomen kunnen verdwijnen. Het zelfgenezend vermogen van je lijf wordt immers geactiveerd en gestimuleerd. Bovendien voel je je door zo’n behandeling heel ontspannen, en heb je veel meer energie. Je kunt echt de wereld weer aan.

Zwangerschapsmassage in Rotterdam

Ben je juist nog zwanger en ervaar je klachten die daaraan gerelateerd zijn? Veel zwangere vrouwen hebben last van pijn en stijfheid, waarbij een zwangerschapsmassage Rotterdam de uitkomst kan bieden. Net als bij een cursus babymassage richt de masseur zich op het losmaken van de weefsels, en op het bereiken van ultieme ontspanning. Dit is echt het toverwoord bij pijn en stress. Ontspanning brengt je lijf namelijk in de herstelmodus, wat precies de reden is dat zowel massages als cranio sacraal therapie zo’n mooi effect hebben op je gezondheid. En niet alleen in Rotterdam, maar ook bij jou in de buurt kun je beide behandelingen ondergaan. Even googelen en je vindt snel een goed adres!