Verloskundige Rotterdam Zuid gezocht?

Verloskundige Rotterdam Zuid gezocht?

maart 26, 2021 0 Door echotijd

Verloskundige gezocht? Ben je zwanger en wil je meer weten over een verloskundige Rotterdam Zuid? Lees dan verder. Hieronder lees je alles over wanneer je terecht kunt bij een verloskundige, wat een verloskundige doet en over een 3D echo laten maken in Rotterdam

Vanaf wanneer verloskundige gezocht?

Gefeliciteerd, je bent zwanger. Als je dit net weet, dan moet je dit even een plekje geven en ervan genieten, want het is natuurlijk niet niks dat je binnenkort een kleintje krijgt. Daarna is het tijd om een verloskundige te regelen. Verloskundige gezocht in Rotterdam Zuid? Je kunt je aanmelden bij verloskundige Rotterdam Zuid vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een eerste gesprek en echo als je ongeveer 7 weken zwangerschap bent.

Wat doet een verloskudige Rotterdam Zuid?

Je hebt een verloskundige gezocht en een verloskundige Rotterdam Zuid gevonden. Nu wil je natuurlijk weten wat je van een verloskundigenpraktijk kunt verwachten. Dat lees je hier:

  • Rond 7 weken heb je je eerste echo.
  • Je hebt tussen de 8 en 12 weken zwangerschap een intakegesprek.
  • Je hebt vervolgcontroles, waarin jij en de baby in de gaten worden gehouden.
  • Rond de 10 tot 14 weken heb je een termijnecho en rond de 20 weken een structurele echo.

3D Echo laten maken in Rotterdam

Naast de drie standaard echo's rond de 7, 10 en 20 weken kun je ook nog een 3D echo laten maken in Rotterdam. Een 3D echo wordt ook wel een pretecho genoemd. Je kunt een 3D echo laten maken in Rotterdam vanaf 14 weken zwangerschap. Als je wilt kun je tijdens deze pretecho ook kiezen voor geslachtsbepaling; je weet dan of je een jongen of meisje krijgt. Wat is een 3D echo? Dat is een echo in kleur, waarbij je je baby van alle kanten in 3D en 4D kunt bekijken. Ga je een 3D echo laten maken in Rotterdam, dan krijg je na afloop een mooie herinnering mee naar huis: twee zwart-wit foto's en twee kleurenfoto's van je kleintje.