Het fenomeen van valse buiken tijdens de zwangerschap

Het fenomeen van valse buiken tijdens de zwangerschap

april 6, 2021 0 Door echotijd

Sinds de komst van valse zwangerschapsbuiken hebben veel media erover gesproken. Deze apparaten zijn in de war en profiteren van een ongeëvenaarde mediahype. Gemaakt van siliconen, het is een Beeldje zwangere buik die de textuur van de huid weerspiegelt. Zwart, wit, rood… je vindt ze in alle kleuren op de markt. Maten variëren ook, afhankelijk van het stadium van de zwangerschap. Voor een siliconenzwangerschap moet je de eerste 3 maanden 60 euro betalen. Valse zwangerschappen in de terminale fase variëren tussen de 190 en 200 euro.

Voor wie zijn waltz zwangerschapsbuiken?

Of je nu zwanger bent of niet, je kunt besluiten om er zelf wat aan te schaffen. Grappenmakers die grappen willen uithalen met hun echtgenoten, gaan ermee door. Er zijn echter zwangere vrouwen die zich zorgen maken over het verloop van hun zwangerschap. Deze kunnen, eenmaal in het eindstadium, zelfs een siliconen ontwerp van de 3d beelden van baby in buik aanvragen. Degenen die in de cinematografie werken, zijn ook de bevoorrechte klanten van deze valse zwangerschapsbuikjes.

Vereeuwig jouw zwangerschap in 3D-beeld

Weet dat elke zwangerschap uniek is en elke vrouw ook. Daarnaast heb je maar één keer een zwangerschap van hetzelfde kind. Dus wat is er mooier dan dit moment te vereeuwigen? Het idee zou heel origineel kunnen zijn.

Over het algemeen wordt aanbevolen om al in week 33 van de zwangerschap een 3d beeld zwangerschap aan te vragen. Dit is inderdaad een periode waarin de buik snel groeit. Je neemt je eigen beslissingen. Je gaat zelfs zo ver dat je de vorm kiest die je wilt voor je harsreplica. De driedimensionale scan is veilig voor jou en de baby. Je kunt zelfs zo ver gaan dat je een babyfiguur in de baarmoeder aanvraagt ​​op basis van de magnetische resonantiebeelden. Maar het zal altijd nodig zijn om te wachten op de zevende maand van de zwangerschap.